dissabte, 15 de setembre del 2012

FELICITATS PER UNA MANIFESTACIÓ SENSE INCIDENTS

Comunicat del Sindicat de Mossos d'Esquadra felicitant als participants de la manifestació per la Independència, per la inexistència absoluta d'incidents.

Això és un motiu extraordinari d'orgull. A mi, això, també m'emociona!

El comunicat diu:


La manifestació d'ahir dimarts, 11 de setembre de 2012, ja ha estat qualificada com la manifestació més multitudinària de la història de Catalunya, amb l'assistència d'uns aproximadament milió i mig de persones segons fonts de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del mateix Ajuntament Barceloní.

De sempre a Barcelona, principal ciutat de Catalunya, s'hi celebren manifestacions per diversos motius. Són moltes les vegades que a les manifestacions s’ hi produeixen incidents en els quals la policia s’ hi veu obligada a actuar per garantir l’ ordre i la seguretat ciutadana. Per tant, resulta habitual que, com a conseqüència d'actes incívics de petits grups violents que ni tan sols tenen vincles amb els promotors de la manifestació, acabi havent aldarulls o incidents.
 

Per tant, i en relació a les manifestacions, és lamentablement habitual veure que la notícia als mitjans de comunicació no és el desenvolupament, celebració o l'èxit de la manifestació, sinó el trist final amb incidents entre aquests grups i la policia.

L’ SME-CCOO volem felicitar a totes les persones que ahir van estar a la manifestació pel seu comportament exquisit, el seu saber estar i el seu civisme. Entre tots, hem estat capaços de fer que la notícia als mitjans de comunicació sobre la massiva i històrica manifestació d’ ahir, hagi estat la pròpia manifestació i no els actes vandàlics ni les càrregues policials posteriors com en moltes altres manifestacions. Gràcies a tots i totes per fer la feina fàcil a la policia !


Gràcies al civisme del poble català, ahir la policia de Catalunya vam poder actuar com sempre ens agradaria actuar a qualsevol manifestació, és a dir, com un espectador més.

Així, l’ 11 DE SETEMBRE DE 2012 es va dur a terme una manifestació històrica que podrà ser recordada per molts amb la frase “Jo vaig ser-hi!” però també podrem dir que “ Érem un milió i mig de persones i no hi va haver cap incident”.
 

Esperem que d'ara en endavant totes les manifestacions siguin igual de pacífiques.
 

CAP INCIDENT, CAP DETINGUT, CIVISME I SENY: FELICITATS !


Clic aqui per veure el comunicat oficial (PDF)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comenta i opina el que vulguis, però sempre des del respecte a qui no pensa com tu.
Comenta y opina lo que quieras, pero siempre desde el respeto a quien no piensa como tú.